Weekend Talk
Nga Robert Prifti

Cdo të shtunë & të diel / 07:00 – 13:00


Është moderimi, në fundjavë (të shtunë dhe të djelë), nga ora 07.00, deri më 13.00, si dhe nga ora 13.00, deri më 19.00. Brenda moderimit nga 07-00, ndodhen hapësira si Shtypi i Ditës, Këmbimi Valutor (Exchange), Moti Sot, Info Plus, Vox Pop, Ekspertizë dhe Fundjava Sport (Weekend Sport).

Info Plus: është hapësirë kushtuar lajmeve më të fundit, por përmban edhe nënrubrikën Info Tech. Zgjat rreth 60 minuta.

Vox Pop: është hapësirë që i kushtohet plotësisht opinioneve, apo gjykimeve të qytetarëve për çdo problem, që përzgjidhet nga ne. Zgjat rreth 60 minuta.

Ekspertizë: është hapësirë, rreth 60 minuta, që përmes një të ftuari, apo të intervistuari ekspert, analizohet në detaje fusha që ai mbulon, apo problemet e fenomenet e saj.

Fundjava Sport: është hapsirë rreth 120 minuta, që iu kushtohet zhvillimeve më të rëndësishme të sportit, atyre të zhvilluara dhe të pritshme, të analizuara me të ftuar dhe ekspertë.


http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/robertprifti-1.jpg

Prezantues

Robert Prifti