Lajme


Përmbytet Vlora

April 19, 2017Aktualitet

Përmbytet Vlora

April 19, 2017
vlora-3-1200x675.jpeg

Reshjet e shiut kanë sjellë mjaft probleme në qytetin e Vlorës, ku disa akse rrugore janë mbuluar nga uji.

Janë disa lagje të qytetit bregdetar, ku pavarësisht se asfalti është i ri, kanë ende probleme në ditë të tilla.

Reshjet e dendura të shiut do të vijojnë përgjatë gjithë të mërkurës, ndërkohë që ka pasur mjaft probleme në qarkullimin e automjeteve dhe kalimtarëve.