http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/besmirmetani-1.jpg

Besmir

Metani


http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/almijanka-2.jpg

Alma

Jankahttp://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/bojkenlakoGR.jpg

Bojken

Lako


http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/06/djanamarkuu.jpg

Djana

Marku


http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/kostanamorava-1.jpg

Kostana

Morava


http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2016/04/robertprifti-1.jpg

Robert

PriftiGaleria

Personazhe te njohur nga te gjitha fushat të ftuar në studiot tona.

Jepi zë biznesit tënd!

Të interesuar për të reklamuar biznesin tuaj në +2 Radio?

Lajme

Lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bota.

http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2017/07/the-life-and-awesomeness-of-amazon-founder-and-ceo-jeff-bezos-1080x540.jpg
July 31, 2017

Jeff Bezos, themeluesi i Amazon.com, u bë të enjten njeriu më i pasur në botë me një pasuri prej 90.6 miliardë në emrin e tij. Por si është një ditë e zakonshme në jetën e tij? Ai e fillon ditën me një kafjall të shëndetshëm me gruan e tij, shkrimtaren MacKenzie Bezos. Për të kaluar […]

http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2017/07/adis.jpg
July 31, 2017

Paola Cimarelli nga Corriere Adriatico, në rubrikën e udhëtimeve, ka shkruar për vizitën në bregdetin shqiptar ku nuk ngurron të krahasojë plazhet e Jugut me ato të Karaibeve, qytetet e trashëgimisë kulturore, liqenet, lumenjtë trashëgiminë historike, burimet natyrore ujore, që i quan burimi i perëndive. Një artikull që na sjell të gjithëve në vëmendje pasuritë natyrore […]

http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2017/07/velipoja.png
July 28, 2017

Edhe pse fillimisht u tha se shpërthimi në Velipojë ndodhi për shkak të shpërthimit të një bombole gazi, Inspektorati Shtetëror Teknik dhe Industrial (ISHTI)e ka hedhur poshtë këtë version. Sipas ekspertëve që janë futur në ambientet e lokalit ‘bombolat e gazit janë në rregull, pra nuk kanë plasur’. “Inspektoret janë futur në ambientet e lokalit, […]

http://plus2radio.al/v1/wp-content/uploads/2017/07/Trs_20150623_milwaukee_jp_105-800x540.jpg
July 26, 2017

Grupi i njohur muzikor “The Rolling Stones” do të kthehet përsëri në studio regjistrimi për një album të ri, 12 vjet pas “A Bigger Bang”. Lajmi u bë i ditur nga Keith Richards gjatë një lidhjeje të drejtpërdrejtë në You Tube. “Kthimi ynë në studio do të ndodhë shumë, shumë shpejt. Do të incizojmë materiale […]

Partnerët


Aspect image
Aspect image